Meeting in Diest

Een centrale ligging, inspirerende locaties, comfortabele hotels, een compact centrum met leuke terrasjes en sfeervolle restaurants: Diest biedt verrassend veel mogelijkheden voor uw meetings, congressen en evenementen. Hier komen professionaliteit en ontspanning samen.

Centraal gelegen
Vlakbij Hasselt en Leuven, op de grens van Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant: geen wonder dat het Huis van Nassau uitgerekend Diest uitkoos als Oranjestad. De ideale uitvalsbasis van weleer is vandaag een vlot bereikbare bestemming. Aan de E314 Brussel-Aken en dichtbij de verkeerswisselaar met de E313 in Lummen.

Ongestoord
Een historisch centrum in een groen decor: Diest zweeft tussen stad en stilte. Die unieke mix levert heel wat sfeervolle locaties op. Monumenten zoals het Unesco-beschermde begijnhof, de citadel en de lakenhalle, maar ook parken, heuvelbossen en natuurdomeinen. Oases van rust die de concentratie aanscherpen, de inspiratie prikkelen en de beleving verhogen.

Locaties met een verhaal

  • Begijnhof: één van de mooiste begijnhoven van de Lage Landen - meer info: Meeting Begijnhof
  • Lakenhalle: een gotische parel in het hart van de stad - meer info: Meeting Lakenhalle
  • Den Amer: een professionele infrastructuur met een enorme waaier aan mogelijkheden: Meeting Den Amer

Events

Geef uw bedrijfsevenement een spannende wending - meer info: Meeting Events

Topje van de ijsberg
Deze voorbeelden zijn het topje van de ijsberg. In onze brochure ‘Diest, mijn congresstad’ vindt u een overzicht van alle congreslocaties, toeristische trekpleisters, arrangementen, dagprogramma’s, seminariepakketten en overnachtingsmogelijkheden. Vraag ze snel aan bij Toerisme Diest of neem contact op voor een programma op maat.

Contactgegevens
Contacteer ons en we stellen gratis een seminariepakket samen op uw maat
Toerisme Diest
Koning Albertstraat 16a - 3290 Diest
Tel. 013/35 32 71 of 013/35 32 74
e-mail: toerisme@diest.be

 

Meer info over Meeting in Diest  →