Walking Dinner: Proeven van de stad

Wie tijdens zijn dagje uit ook wil genieten van de charmes van het leven moet zeker deze daguitstap doen! Van voorgerecht tot dessert worden je smaakpapillen verwent en gespekt met prikkelende verhalen van 'de smaak van historisch Diest'.

10.30 uur: Bezoek aan het Begijnhof.
11.30 uur: Op het begijnhof in de museumkeuken van Xaverius (Vlaams Centrum voor Eet- en Tafelcultuur) kookt Meesterkok Felix Alen een origineel Diesters voorgerecht en je drinkt daarbij een heerlijk glaasje Hagelandse wijn.
12.15 uur: Wandeling naar het stadscentrum langsheen het nieuwe Vlonderpad over de Demer.
13.00 uur: Hoofdgerecht in restaurant De Nieuwe Haan. Keuze tussen: Gebakken zalmfilet met gewokte groentjes en dijonnaise saus of gebakken lamsbiefstukjes op Griekse wijze.
14.30 uur: Bezoek Grote Markt met een wandeling naar de Citadel.
16.00 uur: Afsluiter met een Gildense ijskoffie in het IJskaffee.
17.00 uur: Vrij bezoek aan de stad.


Online reserveren

Reserveer deze uitstap of rondleiding online:

Reserveer online →

Praktische info

Reservatiecode

DDU 00

Prijs (per persoon)

€ 54,75

Opmerkingen

Groepen: min. 12 pers. en max. 20 pers.
Periode: Op dinsdag, donderdag en vrijdag.(Niet op zater-, zon- en feestdagen)